Весела и Димитър: Приятели

Закъде сме без тях.

Разни

Вече имаме RSS
Димитър, 13 август 2005

начало » приятели » 
, 11 декември 2005
Емилия Казълова в оказиона
Снимка: Весела, декември 2005

Много бъдещи и настоящи майки с огромна благодарност си спомнят нейните лекции. Самата аз съм благодарна и задължена на госпожа Казълова, защото ме научи на всичко, за да се подготвя и да стана майка. В училище "Аз Ти То" не само ще си прекарате приятно времето, разговаряйки с нови приятели, но ще получите и безценна информация за нещата, които ви очакват.

Тук никой няма да ви насочва към конкретен "много добър лекар", а ще получите актуална информация за реда в родилните отделения. При това, без да ви агитират за някоя болница! На тези лекции никой няма да ви напълни торбичката с ненужни залъгалки и рекламни материали, но ще получите многократно повече. Ще спечелите приятел и съветник, по-добър от баби и лели.

Наскоро госпожа Казълова поде нова инициатива. Организира и създаде детски оказион в квартал Слатина. В магазин "Ново начало" ще откриете полезни неща за вашето дете. Имате възможност да продадете ненужните вече вещи, останали от вашите деца. Аз посетих с огромно любопитство магазина. Не че не купувам на дъщеря си нови неща! Не си струва обаче да се дават безумни суми за колички, кошчета и други нужни вещи. В магазина всички тези неща се продават на съвсем човешки цени, запазени и в идеално състояние.

Моето лично мнение е, че не е разумно и дрехи за "Педя човек" да се купуват от най-скъпите детски магазини, защото всички омаляват само за месец! Това е само мое мнение, но не е излишно да се разглежда от време на време магазина. Той се намира в ж-к Слатина, бл. 18. На телефон 0897692361 можете да питате за всичко, което търсите и за цените.