Весела и Димитър: Семейство

Семейството е основна клетка на обществото.

Разни

Вече имаме RSS
Димитър, 13 август 2005

начало » семейство » 
, 17 май 2006
На девет месеца
Снимка: Димитър, май 2006

Вече тежа цели седем килограма и съм 68,5 см. висока. Малко съм била слабичка! Да, бе! Е, вярно, че не могат да ми намерят гърне с такава малка дупка. Все ми пада дупето вътре!

Я, колко интересни работи мога да правя... Пълзя си, където си искам и гризкам, каквото си искам! Имам четири зъба. Макар че много ме болеше, вършат прекрасна работа! Понякога ги изпробвам да хапя тате в банята, ама повече си гризкам хляб или бисквитки.

Сега вече и на мен ми харесват разходките в събота и неделя! Пълзя и си късам тревички и виждам много интересни работи! Даже си правим баня с мама и тате. За мен има специален басейн, а те се къпят в реката. Ух, много е студено в реката! Какво толкова им харесва там?

Много се забавлявам. Постоянно мама и баба искат да правя разни неща. Викаме си "чао", правим "боц" и други смешни работи. На мен ми омръзват и се правя, че нищо не знам и те пак започват отначало! Много са смешни! Докога ли ще се хващат?

Само не ми харесва, че мама и тате много бързо ходят из къщата и аз не мога да ги стигна. Много се ядосвам и понякога по цял ден се карам от яд. Понякога мама ме гушва, ама аз пак се сърдя, ако отиде някъде оттатък. Няма ли най-накрая да са научат, че с тях ми е по-интересно! Иначе, като ми омръзне да се карам, се скривам някъде и си правя разни неща. Вкъщи има много работи, дето мога да дърпам и дъвча, и да изсипвам. Кеф!