Весела и Димитър: Семейство

Семейството е основна клетка на обществото.

Разни

Вече имаме RSS
Димитър, 13 август 2005

начало » семейство » 
, 17 юли 2006
На единайсет месеца
Снимка: Димитър, юли 2006

Вече съм голямото момиче на мама! Нищо че още нямам и осем килограма!

С мама и тате е много интересно! Ходихме на дълго пътешествие! Първо бяхме в Троян, уж при баба и дядо, но всеки ден ходихме до някакви хижи в балкана. Странни места са хижите! Уж на баирите няма нищо и хоп - къщичка! Все още на знам защо ходим на туризъм, ама щом мама и тате казват, значи така трябва!

Иначе при баба и дядо е хубаво, защото все някой си играе с мен! И ме гушкат, и ме глезят! Мама и тате не го правят така добре! Сигурно още не са се научили!

После отидохме в друга планина - Родопи. Не, че е по-различна! И там има също хълмове и хижи. Там живяхме в една къща в село Мугла. Беше интересно, защото всяка вечер се закачах и си играех с разни хора.

Имаше много животни. Видях много крави "Му", кончета и кучета "Бау". Една леля ми даваше да пия всеки ден мляко от нейната крава. Беше толкова вкусно, че пиех по цял ден! Даже ходихме да видя къде живее детенцето на кравата, ама не знаех, че ще е толкова страшно! Много ме изплаши!

Като се върнахме вкъщи пак останах само с мама, защото тате ходи всеки ден на работа! Виждам го само сутрин и вечер! С мама ходим всеки ден навън, ама е много топло. Вече открих, че мога да казвам думички, след като мама ги каже, и е много забавно! Всеки ден мама ми показва "Бау-бау" и "Коте" и аз вече знам къде живеят! Едните живеят на улицата, а другите са в една книжка! Не знам как живеят на две места!

Пак се забавляваме с мама и тате на обяд и на вечеря! Вече мога много добре да разбърквам храната в купичката и мама казва, че се справям много добре! Обичам да си гризкам разни неща и не знам защо не ми дават всичко, което ядат големите! Е, някой неща наистина не са вкусни!

Все ме боли в устата и мама редовно гледа за нови зъбки, ама няма. Само ме боли! Ще я видим тая работа!