Весела и Димитър: Приятели

Закъде сме без тях.

Разни

Вече имаме RSS
Димитър, 13 август 2005

начало » приятели » 
, 7 април 2005

Ако имате проблем с частите или гаранцията за вашия Мерцедес, Крайслер или Мицубиши, потърсете Надежда Минкова. Ще получите не само компетентно решение на проблемите, но и бързо и качествено обслужване! Доверете и се, защото Балканстар и се доверява! Но не само това е нашата гордост! Напоследък Надя успешно дебютира като навигатор в Off-road състезания. Тя се оказа безценен помощник с познанията си по ориентиране и съвременна навигация!

Георги Сарачинов (Жоро за приятелите), не само ще направи застраховка на автомобила ви. Компетентното решение на всеки проблем при злополука многократно ще ви облекчи! Изключително добър познавач на всички марки автомобили е. Жоро е бързият диагностик, който ще открие коя "Айфелова куличка" трака в колата ви!

Ако сте любители на автомобилните състезания, не може да не сте чували за Александър Христов - винаги е сред първите! Състезанията обаче са само негово хоби. Истинското призвание на Сашо са поддържането и ремонтирането на автомобилите. Ако имате нужда от личен майстор за своята кола, Сашо е точният човек. Не искайте от него да бърза - всеки детайл е важен! Качеството на ремонтните работи за него е въпрос на чест.